Jag längtar till vintern


Jag vet vad ni tänker, vilken tråkmåns som längtar till vintermörkret, men visst så är det kanske. Jag gillar att vandra i snön och höra hur det gnisslar i stigen under tidiga morgonar där termometer visar långt under noll grader. Det är en unik känsla som kanske inte alla av er förstår. Jag ser fram emot att sitta vid brasan och värma mig medan kalla vindar slår mot huset och de stora fönsterrutorna.

I år tänkte jag sätta nya lysen på bilen och tänkte därför att det vore nog smart att fynda innan hösten är här, det är min förhoppning trots allt. Belysning är väl lite av en hobby för oss friluftsmänniskor som befinner oss långt ifrån civilisationen.

Subaru har förvånansvärt dåliga billyktor

Jag är inte ensam om att uppleva detta problem med Subarus modeller, men bil belysningen är under all kritik. Vad jag förstår så är det nästan standard att behöva byta ut billyktorna om du äger en Subaru och jag har oerhört svårt att förstå varför man inte blir kvitt detta problem som så många klagar på. Det är inte acceptabelt att man ska behöva montera på extraljus som jag en gång i tiden gjorde när jag valde en Genesis Xvision ramp som satt i grillen. Xvision är kända för sin fina ljusbild och sprider inte ljuset åt alla håll som många andra lysen. Det brister hos tillverkaren och ansvaret för god körsäkerhet tycker jag inte ska ligga på oss kunder.

På webbplatsen ledkonvertering.se hittade jag mycket information om vad man bör tänka på innan man monterar konverteringslampor på bilen och den sidan tycker jag ni ska besöka om ni har några frågor som berör led konvertering.

Jag skaffade en jakt ficklampa som tål vatten

Någon som hört talas om märket Fenix? Jag måste faktiskt lägga korten på borden och säga att jag aldrig hört något om märket tidigare men tydligen så används dom flitigt av både räddningstjänst och yrkesproffs inom olika sektorer. En ficklampa är perfekt att ha vid jakt och man kan aldrig ha tillräckligt med bra lampor speciellt med tanke på att en del går sönder och en del tappas bort.